‘Manager sterspeler Ajax sprak met PSV’

Hakim Ziyech heeft zich in een korte tijd bij Ajax ontpopt tot een sleutelspeler. De middenvelder kwam dit seizoen voor een grote zak geld over van FC Twente. Ajax was niet de enige club die belangstelling in hem had. Zijn manager Mustapha Nakhli sprak namelijk ook met PSV, maar tot een vervolggesprek kwam dat niet. […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Manager sterspeler Ajax sprak met PSV’

Hakim Ziyech heeft zich in een korte tijd bij Ajax ontpopt tot een sleutelspeler. De middenvelder kwam dit seizoen voor een grote zak geld over van FC Twente. Ajax was niet de enige club die belangstelling in hem had. Zijn manager Mustapha Nakhli sprak namelijk ook met PSV, maar tot een vervolggesprek kwam dat niet. […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!