‘Fenerbahce wil sterspeler van Feyenoord weglokken’

Fenerbahce wil een poging wagen om Eljero Elia deze transferperiode over te nemen van Feyenoord. Dit weet de Turkse krant Takvim te melden. Technisch directeur van de Rotterdammers, Martin van Geel, probeert er op zijn beurt alles aan te doen om de selectie in stand te houden. Naar verluidt willen de Turken een transfersom van […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Fenerbahce wil sterspeler van Feyenoord weglokken’

Fenerbahce wil een poging wagen om Eljero Elia deze transferperiode over te nemen van Feyenoord. Dit weet de Turkse krant Takvim te melden. Technisch directeur van de Rotterdammers, Martin van Geel, probeert er op zijn beurt alles aan te doen om de selectie in stand te houden. Naar verluidt willen de Turken een transfersom van […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!