BREAKING: ‘Feyenoord huurt Kevin Diks voor één seizoen’

Feyenoord heeft met Fiorentina een akkoord bereikt over de transfer van Kevin Diks. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van de Italianen. Diks moet bij Feyenoord de vervanger worden van de vertrokken Fiorentina. Volgens Voetbal International laat de deal niet lang meer op zich wachten. Het medium meldt dat Feyenoord en Fiorentina een akkoord hebben […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: ‘Feyenoord huurt Kevin Diks voor één seizoen’

Feyenoord heeft met Fiorentina een akkoord bereikt over de transfer van Kevin Diks. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van de Italianen. Diks moet bij Feyenoord de vervanger worden van de vertrokken Fiorentina. Volgens Voetbal International laat de deal niet lang meer op zich wachten. Het medium meldt dat Feyenoord en Fiorentina een akkoord hebben […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!