‘Wolverhampton Wanderers hengelt naar Nicolai Jørgensen’

Wolverhampton Wanderers denkt erover na om Nicolai Jorgensen over te nemen van Feyenoord. Dit weet het tabloid The Mirror te melden. In de afgelopen transferperiode greep het op het laatste moment mis bij diverse opties, onder meer met Jurgen Locadia op de laatste dag van de transfermarkt. De club wil daarom in de winterstop alsnog […]

The post ‘Wolverhampton Wanderers hengelt naar Nicolai Jørgensen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Wolverhampton Wanderers hengelt naar Nicolai Jørgensen’

Wolverhampton Wanderers denkt erover na om Nicolai Jorgensen over te nemen van Feyenoord. Dit weet het tabloid The Mirror te melden. In de afgelopen transferperiode greep het op het laatste moment mis bij diverse opties, onder meer met Jurgen Locadia op de laatste dag van de transfermarkt. De club wil daarom in de winterstop alsnog […]

The post ‘Wolverhampton Wanderers hengelt naar Nicolai Jørgensen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.