BREAKING: ‘Feyenoord wil Ajax en PSV aftroeven met nieuwe sensatie’

Feyenoord wil PSV en Ajax aftroeven in de strijd om een aanvaller. Ze wiilen Robert Skov aan de selectie gaan toevoegen. Op dit moment is de 22-jarige Skov nog actief voor de Deense topclub FC Kopenhagen. Hij maakt een goed seizoen door: met achttien goals in twintig wedstrijden is de Deen topscorer van de Superligaen. […]

The post BREAKING: ‘Feyenoord wil Ajax en PSV aftroeven met nieuwe sensatie’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: ‘Feyenoord wil Ajax en PSV aftroeven met nieuwe sensatie’

Feyenoord wil PSV en Ajax aftroeven in de strijd om een aanvaller. Ze wiilen Robert Skov aan de selectie gaan toevoegen. Op dit moment is de 22-jarige Skov nog actief voor de Deense topclub FC Kopenhagen. Hij maakt een goed seizoen door: met achttien goals in twintig wedstrijden is de Deen topscorer van de Superligaen. […]

The post BREAKING: ‘Feyenoord wil Ajax en PSV aftroeven met nieuwe sensatie’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *