‘Willem van Hanegem nieuwe trainer van FC Den Bosch’

FC Den Bosch hoopt te stunten met de komst van Willem van Hanegem. FOX Sports schrijft: “Willem van Hanegem is kandidaat om de nieuwe trainer van FC Den Bosch te worden. De 75-jarige oud-middenvelder zit vanavond op de tribune in het Parkstad Limburg Stadion bij de wedstrijd Roda JC – Den Bosch om kennis te maken met de Keuken Kampioen Divisionist.”

Het medium vervolgt: “Onlangs werd Wil Boessen bij Den Bosch ontslagen. Momenteel nemen Paul Beekmans en Erik van der Ven de honneurs waar. Van Hanegem was voor het laatst trainer bij FC Utrecht, waar hij op 23 december 2008 werd ontslagen.”

The post ‘Willem van Hanegem nieuwe trainer van FC Den Bosch’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *