Vrouw Arjen Robben genezen van coronavirus

De vrouw van Arjen Robben heeft het coronavirus gehad. Ze is inmiddels hersteld en Arjen Robben zelf testte net als zijn kinderen negatief op het virus.

“Het virus was al onder ons”, zegt Robben in de podcast van Bayern München. “Mijn vrouw Bernadien is positief getest. Gelukkig is ze inmiddels hersteld, maar leuk was het niet. Het ergste was de druk op haar borst. Ze had moeite met ademhalen.” Robben zelf is niet besmet. “Gek genoeg testten ik en mijn kinderen negatief, maar misschien waren we wel besmet, maar hebben we dat niet doorgehad.”

Robben ziet dat mensen het coronavirus inmiddels serieus nemen. “In het begin namen mensen dit virus niet serieus. Ik hoop dat dat nu anders is”, aldus de ex-aanvaller (36), die afgelopen zomer een punt zette achter zijn spelerscarrière.

The post Vrouw Arjen Robben genezen van coronavirus appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!