‘Lionel Messi heeft nieuwe club al uitgekozen’

Lionel Messi wil FC Barcelona gaan verlaten voor een dienstverband bij Manchester City. Dit weet de Braziliaanse journalist Marcelo Bechler te melden. Andere media melden dat de Engelse grootmacht erg geïnteresseerd is in Messi en dat de Argentijn al veel contact heeft gehad met Josep Guardiola. Het Engelse The Athletic bevestigt de berichtgeving en stelt […]

The post ‘Lionel Messi heeft nieuwe club al uitgekozen’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Lionel Messi heeft nieuwe club al uitgekozen’

Lionel Messi wil FC Barcelona gaan verlaten voor een dienstverband bij Manchester City. Dit weet de Braziliaanse journalist Marcelo Bechler te melden. Andere media melden dat de Engelse grootmacht erg geïnteresseerd is in Messi en dat de Argentijn al veel contact heeft gehad met Josep Guardiola. Het Engelse The Athletic bevestigt de berichtgeving en stelt […]

The post ‘Lionel Messi heeft nieuwe club al uitgekozen’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!