‘Pep Guardiola verzoekt Messi toch bij Barça te blijven’

Pep Guardiola zou Lionel Messi hebben geadviseerd om toch maar Barcelona trouw te blijven. Zijn club Manchester City zou namelijk de transfersom die voor hem moet worden betaald niet kunnen voldoen. Dat schrijven diverse betrouwbare Spaanse media. Guardiola heeft Messi verteld dat Manchester City alleen in actie komt als hij transfervrij mag vertrekken uit Catalonië. […]

The post ‘Pep Guardiola verzoekt Messi toch bij Barça te blijven’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Pep Guardiola verzoekt Messi toch bij Barça te blijven’

Pep Guardiola zou Lionel Messi hebben geadviseerd om toch maar Barcelona trouw te blijven. Zijn club Manchester City zou namelijk de transfersom die voor hem moet worden betaald niet kunnen voldoen. Dat schrijven diverse betrouwbare Spaanse media. Guardiola heeft Messi verteld dat Manchester City alleen in actie komt als hij transfervrij mag vertrekken uit Catalonië. […]

The post ‘Pep Guardiola verzoekt Messi toch bij Barça te blijven’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!