VoetbalweddenRSS

Wedden op voetbal, online bookmakers, voetbalnieuws en meer!

Arnold Bruggink al snel aan de bak bij FC Twente

Arnold Bruggink gaat begin maart al aan de slag bij FC Twente. Hij wordt daar de nieuwe technisch directeur. Dit heeft zaterdagavond laten weten aan ESPN. Vrijdag maakte Twente dit al onder voorbehoud bekend.

Dat deed Twente met een nieuwsbrief, waarin algemeen directeur Paul van der Kraan de komst van Bruggink aankondigde. “Daarin stond midden maart, eigenlijk is het al enigszins begonnen”, aldus de oud-middenvelder. “Vanaf begin maart ga ik er vol in.”

Bruggink neemt al voorzichtig afscheid van zijn werkzaamheden als analist bij ESPN. “Ervan uitgaande dat alles goed gaat doe ik deze wedstrijd nog, en dan aanstaande donderdag nog een uitzending in de studio rondom de Europa League en Conference League. Dan houdt het voorlopig op, mits alles goed gaat.”

Het bericht Arnold Bruggink al snel aan de bak bij FC Twente verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *